KÖPVILLKOR

Information om ångerrätt/byten

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt/bytesrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning och med eventuella originalhandlingar. Vill Du byta en vara mot en annan gör du det enklast genom att själv lägga en ny beställning på vår hemsida, då tillkommer ny fraktavgift.  Alt. göra en retur i butiken. 
Vid nyttjande av ångerrätten/byten är det Du som står för returkostnad/expeditionsavgift (69kr).

Kontakta oss med ordernummer och vilken vara det gäller via info@madamenyberg.se
Du har 30 dagars öppet köp. Efter att vi har mottagit och kontrollerat din retur, återbetalas Du via Swish. 

Öppet köp/bytesrätt gäller inte på rabatterade varor!

Leveranstid

Leverans av dina beställda varor sker normalt inom 2-5 dagar om inget annat anges. Om varan skulle vara slut meddelar vi Dig så snart som möjligt.

Frakt

Du betalar 79 kr inom Sverige.

Ej uthämtat paket

Om paket inte hämtats i tid och går i retur till oss, förbehåller vi oss rätten att debitera minst 200 kr oavsett köpesumma för att täcka våra administrations- och fraktkostnader.

Orderbekräftelse

Du får automatiskt en orderbekräftelse via mail till den e-postadress du anger vid beställningen. OBS! Kontrollera att du anger rätt e-postadress. Om du inte får någon bekräftelse kan du ha angivit en felaktig adress. Kontakta oss i så fall via systrarnaerenlof@gmail.com Om du angett en felaktigt e-postadress annulleras ordern. Kontrollera att ordern stämmer och kontakta oss om du har frågor.

Priser

Alla priser står angivna i svenska kronor inkl. moms.

Reklamationer

Om du av någon anledning är missnöjd med ditt köp, eller om varan skulle vara skadad kan du reklamera denna inom 14 dagar - Kontakta oss via info@madamenyberg.se innan du returnerar något. 
Vi skickar en ny vara och du får även ersättning för dina utlägg.